Side 96
Mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterier er bakterier, der lever i dit tarmsystem. Disse bakterier har en lang række funktioner og er dermed meget vigtige at holde i optimal balance, hvis du vil have en flad mave, god energi, smuk hud og overskud. Der findes en række forskellige produkter på markedet. Du kan købe dem på apotektet, i supermarkedets og tankstationens apotekudsalg, i helsekostforretningen eller på nettet. Jeg anbefaler klart, at du køber mælkesyrebakterier i helsekostforretningen. Du får langt bedre produkter der end du gør de andre steder, syntes jeg.

Jeg anbefaler mælkesyrebakterier, som også hedder probiotika, når det sælges som kosttilskud, fra NDS. NDS produkterne finder du i langt de fleste helsekostforretninger. Og der kan de vejlede dig til hvilket af produkterne netop du skal bruge. Du kan også bestille NDS produkterne hos mine gode kollegaer i Shop4life: www.shop4life.dk. Spørg dem gerne til råds om hvilket produkt der passer dig.

Side 97
Glutamin

Glutamin er en aminosyre. Det er dog ikke en essentiel aminosyre (dvs. den skal ikke indtages med kosten), men man kan alligevel komme i underskud af den specielt under stress, stor mængde fysisk aktivitet og når man har dårlig fordøjelse. Glutamin er den aminosyre, der forekommer i største mængder i kroppen – og alligevel kan du komme i mangel, når du lever et stressfyldt og usundt liv.

Glutamin spiller en stor rolle i:

- Fordøjelsen
- Opbygningen af muskelmasse
- Regulering af syre/baseforhold i nyrerne
- Immunforsvaret
- Og en masse andet.

Læs mere her: http://en.wikipedia.org

Jeg kan godt lide den Glutamin i pulverform du kan købe her. Den findes også som kapsler:

http://www.highernature.co.uk