Jeg har valgt at vie mit arbejdsliv til at inspirere andre til at leve sundere på alle områder. Jeg har ikke lavet andet i mit arbejdsliv end at arbejde med træning, motion, kost, ernæring, søvn, stress, tanker, sundhed og motivation på mange niveauer. Jeg er en nørd og jeg ved rigtigt meget om hvordan vi fungerer helt inde fra og ud. Jeg har altid arbejdet meget seriøst med emnerne og forsøgt konstant at finde ud af hvordan vi lettest får en sundere dagligdag. Alligevel kunne jeg ikke selv finde ud af hvordan JEG levede bedst muligt. Jeg havde så travlt med at ”redde” verden at jeg fuldstændig overså mine egne udfordringer og problemer. Dvs. jeg så dem, men jeg følte ikke jeg magtede at gøre noget ved det. For 5 år siden havde jeg en oplevelse der ændrede mit liv for bestandigt. Jeg forstod at jeg var stresset, bange og havde alt for travlt med at gøre alle andre glade før jeg selv kunne være det. Da jeg opdagede hvad der egentlig foregik, ændrede min krop sig markant på i den følgende tid. Jeg tabte 12 kilo (på 3 uger) og jeg kom i meget bedre form – uden at træne eller spise anderledes end jeg hele tiden havde gjort. Min overvægt og min mangel på god form opstod simpelthen, fordi jeg var stresset (uden at kunne mærke at jeg var det). Og der er mange af os der ikke kan mærke at vi egentlig er stressede. Vi har fået en ide om at stress kun er noget man får af for meget arbejde, irriterende chefer eller nedskæringer, men der er rigtigt mange af os der har en indre uro som aldrig forsvinder uanset hvor meget vi holder ferie og nedsætter arbejdstid. Hvordan har du det inderst inde? Er du fuldstændig rolig i de fleste af dagens timer uanset hvad du foretager dig?