1.       Er det egentlig ikke paradoksalt mange af os mangler D-vitamin og samtidig får vi at vide at vi skal holde solen langt væk fra huden?  Solens stråler sætter gang i din egen produktion af D-vitamin helt naturligt. D-vitamin bruger du til opbygning af knogler, hormoner, immunforsvar, til at omsætte kolesterol og en masse andet. Derfor er det så vigtigt, at du får nok af det. Og rigtigt mange af os er i underskud. Underskuddet er så stort, at man flere steder diskuterer muligheden for at berige vores fødevarer med D-vitamin, så vi er sikker på at få nok. Men samtidig frarådes vi at gå ud i solen! Ophold i dagslys er den hurtigste og mest måde at få D-vitamin udover at spise fede fisk…. Jeg bruger så lidt solcreme som muligt. Forstået på den måde, at jeg bruger det kun, hvis jeg ved at jeg skal være ude i solen i mange timer og risikoen for at blive forbrændt er stor. Jeg har en meget lys hud, så jeg kan ikke være længe i solen uden at blive forbrændt. Jeg har efterhånden opbygget min huds forsvar, så det selv kommer i gang så hurtigt som muligt når jeg går ud i solen, så jeg kan undgå at smøre solcreme på som ikke bare tilfører mig stoffer jeg ikke har brug for men som også skygger for min egen produktion af D-vitamin. Det gælder bare om at lade være med at blive forbrændt. Solen er nemlig ikke farlig. Det der er farligt er, at brænde huden af! Det gælder om at finde en middelvej for både voksne og børn, så bliver vi sundest fra inderst til yderst.